ـ در دوران شیوع ویروس کرونا بسیار مهم است که بیماران مبتلا به کرونا چه مواد غذایی را مصرف کنند تا روند بهبود تسریع شود و چه مواد غذایی مصرف نکنند تا علائم بیماری آنها شدت نگیرد.
تغذیه نقش مهمی در بهبود و یا تشدید بیماریها دارد، چرا که با تغذیه مناسب میتوان سیستم ایمنی بدن را تقویت کرد تا بتواند با عوامل بیمایزا مانند کرونا ویروس بهتر مبارزه کند، اگر تغذیه فرد به گونهای باشد که سیستم ایمنی بدن تضعیف شود، قطعاً کرونا ویروس به راحتی میتواند بر آن غلبه کند و با شدت بیشتری فرد را درگیر کند، برای آگاهی از نوع تغذیه بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در دوران کرونا، این کلیپ کوتاه را در تابناک باتو می بینیم.