گرانولا (به انگلیسی: Granola) یک غذای صبحانه و میان وعده شامل جو پوستکنده، مغز دانهها، عسل یا شیرینکنندههای دیگر مانند شکر قهوهای و گاهی اوقات برنج پوستکنده است، که معمولاً پخته تا زمانی که ترد، تست و قهوهای طلایی شود. در طول فرایند پخت، هم زده میشود تا قوام غلات صبحانه حفظ شود.
موسلی یا غلات ناشتا (به آلمانی: Müsli) صبحانهای آماده مصرف بوده که در بسته بندیهایی که حاوی انواع غلات، دانههای کامل سبوسدار، ویتامینهای گروه ب، میوههای خشک و خشکبار میباشد عرضه میشوند. موسلی با شیر، ماست یا شیرسویا و یا همراه با عسل سرو میشود ....
سرآشپز فرانسوی که در حال تهیه یک بشقاب ماکارونی تهیه شده از کرم آرد، کرم زرد و سیبزمینی شیرین و لارو سرخشده است گفت: این غذای ایده آل برای کسانی است که برای اولین بار این انواع را امتحان میکنند ... این غذاها طعمهای واقعا جالبی دارد و فقط افراد محدودی از مزه آن خوششان نمیآید.
قناد و سرآشپزی به نام «بن چرچیل» ۳ سال است که اقدام به پخت و عرضه دسرهایی کرده که خطای دید برای بیننده ایجاد میکنند.
شکلات، تخم مرغ و تست، سیبهای فاسد شده فقط نمونههایی از خلاقیتهای دسرهای جذاب «بن چرچیل» هستند که برای فریب حواس طراحی شدهاند.
به گزارش آژانس خبری آلمان برای تنوع دادن و خوشمزه تر شدن چای و همچنیک مفید واقع شدن آن ، برخی از مواد افزودنی وجود دارد که طعم آن را بهبود می بخشد و مفید بودن آن را افزایش میدهد.
این ایده از طرف مدیران کافی شاپ آمریکایی مطرح شده است، آنها می خواستند نوشیدنی زیبا، با مزه و کاملا طبیعی به مشتریان خود ارائه دهند زیرا "تک شاخ" نوشیدنی سالم است که از مواد تشکیل دهنده با فواید زیادی برای بدن ساخته شده است.
بوی سرخ کردنی به شدت و خیلی سریع در سراسر خانه پخش میشود ، مشکلی که با روش طبیعی قابل حل و رفع کامل است، بنا به گزارش سایت ایتالیایی "Van Page" روشهای طبیعی برای جلوگیری از بوی سرخ کردنی در خانه وجود دارد که در سطور زیر مرور می کنیم:
از شاهتوتهای جذاب این فصل غافل نشوید و با درست کردن مربا و شربت، این طعم جذاب را برای ماههای بعد ذخیره کنید. آب جوش و شکر را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. بعد شاهتوتهایی را که از قبل تمیز کردید را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنید.
عدس یکی از حبوبات بسیار مفید و مقوی میباشد که به خاطر پخت سریع و نفخ کم آن، طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع این عدس ها، عدس قرمز یا دال عدس است که نسبت به عدس معمولی، خیلی ریز است و سریع پخته میشود. این خوراک، یک غذای اصیل جنوبی است که در کشورهای هند و پاکستان نیز طبخ میشود.
این غذا تقریبا همان شامی کباب معمولی است که با سسی از رب انار سرو میشود و به کسانی که عاشق غذاهایی با طعم ترش و ملس هستند توصیه میکنیم حتما این غذای خوشمزه را درست کنند. طعم فوق العاده این غذای ترش و ملس همه را عاشق خود کرده و تقریبا در همه نقاط کشور پخت میشود.