غذا و خوراک مردم هر منطقه، یکی از شاخصههای فرهنگی آنها محسوب میشود. به صورتی که با شناخت سبک و آداب غذا خوردنشان، راه به فرهنگشان پیدا خواهیم کرد. از طرفی، دنبال کردن سیر خوراک مردمان، نه تنها جالب است بلکه جای پای حواث تاریخی را به ما نشان میدهد.
یکی از توصیههای بسیار مهم برای بهبود سریعتر بیماران مبتلا به کرونا، افزایش دریافت آنتیاکسیدانها از طریق مصرف مواد غذایی ارزشمند است. از آنجایی که معمولا بیماران مبتلا به کرونا، تمایل چندانی به خوردن غذاهای جویدنی نشان نمیدهند، بنابراین متخصصان تغذیه توصیه میکنند که برای این بیماران، بیشتر غذاهای نرمی مانند انواع سوپ را تهیه کنید.
آبغوره خانگی یکی از چاشنیهای محبوب ایرانیهاست و از دیرباز مورد استفاده ایرانیان بوده و اغلب خانوادهها آن را در خانه درست میکردهاند. آبغوره فواید زیادی دارد و درمان بسیاری از بیماریهاست و نگهداری از آن بسیار مهم است، زیرا آبغوره فاسد میتواند موجب خطرات زیادی مثل مسمومیت و حتی ابتلا به سرطان شود.
اگر به درست کردن انواع دسر علاقه دارید حتما اسم بانوفی پای را شنیدهاید. این دسر یکی از معروفترین دسرهای جهان است که با پاناکوتا، تیرامیسو و انواع چیز کیک و دیگر دسرهای محبوب رقابت میکند.
این روزها مزه کردن غذاهای محلی هر منطقه در سفر، بخشی جدانشدنی از یک تجربه کامل گردشگری به شمار میآید و گردشگران علاقهمند به غذا حداقل یک یا چند وعده را در رستورانهای محلی غذا میخورند تا با آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی هر شهر، سفری لذتبخشتر برای خود رقم بزنند.
غذاهای حاوی آب نه تنها کالری کمتری دارند و به کاهش وزن کمک میکنند، بلکه انتخاب مفیدی برای جلوگیری از کم آبی بدن هستند. آب آشامیدنی بهترین راه برای هیدراته کردن است، اما شما میتوانید بدن خود را با خوردن غذاهای خاص هیدراته کنید:
اگر از گوشت چرخکرده بیزارید و دنبال یک غذای بدون برنج هستید، کوکوی مرغ پیشنهاد جذاب و لذیذی است. یک کوکو با مرغ و انواع سبزیجات که هم مغذی است هم سیرتان میکند. کوکویی که در کوتاهترین زمان ممکن به دادتان میرسد و طعمش آن را به یک وعده غذایی ثابت برایتان تبدیل میکند.
بورک یکی از معروفترین میان وعدهها در بین مردم کشور ترکیه است که با مواد مختلف میتوان آن را درست کرد. سیبزمینیها را بپزید، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
همه ما حتی یکبار هم که شده تجربه آشپزی و درستکردن غذا را داشتیم. آشپزی در کنار لذت و خوشمزگیهایش، خطراتی هم دارد که گاهی نامحسوس سلامت ما و دیگران را به خطر میاندازد. در این مطلب ۵ اشتباه بزرگ آشپزی را از زبان هلن زوگاناتوس، آشپز و نویسنده کتابی به اسم «غذاهای ساده بدون گلوتن» به شما معرفی خواهیم کرد.
شاید خوراک مرغ یک غذای ساده و نسبتا دمدستی به نظر برسد، اما اگر آن را به روشی حرفهای تهیه کنید، میتواند یکی از غذای سفره مهمانیهایتان هم باشد. خوراک رنگارنگ مرغ، یکی غذای خوشمزه است که هر سلیقهای با آن کنار میآید. همه این بهانهها کافی است تا طرز تهیه خوراک مرغ و سیبزمینی مجلسی را به شما آموزش دهیم.