احتمالا همه واکسنها به درجاتی علیه سوش دلتای هندی موثرند، هرچند میزان ادعایی چینیها و روسها بر مبنای مطالعات کارآزمایی نیست، PHE مطالعات قابل قبولی در این زمینه داشته است. سوش هندی فرقهای جزیی بالینی و اپیدمیولوژیک دارد اما از لحاظ درمان و مراقبت تابع دستورالعملهای جاری در جهان است.
دوران بارداری به دلیل آسیب پذیر بودن جنین و نیاز بیشتر مادر باردار به مواد مغذی، اهمیت بسیار زیادی دارد و با نگرانیهای خاص از جمله مصرف مواد غذایی مناسب برای مادر و جنین همراه است. یکی از نگرانیهای مادران باردای در مورد مصرف عسل در دوران بارداری و تاثیر آن بر جنین است.
در تازههای پزشکی این هفته میخوانید: آیا واقعا پروتئین گیاهی سالمتر از پروتئین حیوانی است؟ تاثیرات باورنکردنی پیادهروی بر روی سلامت مغز. کافئین بیش از حد، استخوانها را پوک میکند! اگر پروتئین حیوانی را با یک رژیم غذایی شامل پروتئینهای گیاهی عوض کنید، بدنتان از نظر این ریزمغذیها دچار فقر نخواهد شد.
نشریه تایم به نقل از دکتر بن ماعوذ، مهندس پزشکی زیستی گفت آورده است که این ایده پس از آن به ذهنش خطور کرده که گزارشهایی درباره ناتوانی بیماران در به دست آوردن دوباره حس لامسه را دریافت کرد. اختراع او با موفقیت روی موشها آزمایش و به طور جداگانه راستیآزمایی و بررسی شده است.
ورم معده خود بخود یک بیماری نیست، اما موجب التهاب بافتهای معده شده و زمانی اتفاق میافتد که بافت درون معده تحریک پذیر میشود، ممکن است ورم معده در کوتاه مدت و یا به تدریج و در مدتی نسبتا طولانی فرد را مبتلا کند که معمولا قابل درمان میباشند. علت ورم معده و التهاب آن اغلب توسط یک باکتری به نام H. pylori ایجاد میشود.
شیمیدرمانی یکی از روشهای درمان سرطان است که با استفاده از یک یا چند داروی شیمیدرمانی انجام میشود. شیمی درمانی معمولاً با هدف درمان سرطان با استفاده از ترکیبی از داروها یا با هدف افزایش عمر بیمار، ممانعت از گسترش سرطان و رفع بعضی از علائم سرطان به عنوان یک درمان تسکینی انجام میشود.
سرطان حدود یک پنجم (۱۹ درصد) از بیمارانی که ترکیب این دو دارو را مصرف کردند، کاملا بهبود یافت و اثری از وجود غده سرطانی در آنها دیده نشد این در حالی است که سرطان پروستات تنها شش درصد بیمارانی که تنها با ابیراترون درمان میشوند، بهبود مییابد؛ اما پژوهشگران میگویند پیش از تایید این دارو یا دسترسی به آن...
عرق کردن باعث مرطوب شدن پوست میشود، پس اگر عرق نمیکردیم پوست مان خشک میشد و به رسیدگی بیشتری برای حفظ رطوبتش نیاز داشت. دانشمندان میگویند تعریق طبیعی اثر ضد باکتری دارد، چون به باز شدن و تخلیهی منافذ پوست از هر آنچه که در آنها باقی مانده کمک میکند. پس اگر دیگر عرق نکنیم...
گسترش گونه جدیدی از ویروس کرونا تحت عنوان کرونا دلتا باعث ایجاد موج جدیدی از نگرانیها در بین مردم و کارشناسان تغذیه سراسر جهان به وجود آورده است. براساس شواهد موجود، این نوع کرونای جهش یافته نسبت به سایر انواع این ویروس بیشتر واگیر دار بوده و باعث بروز علائم شدیدتری میشود.
عوامل تغذیهای جنبههای متفاوتی از سیستم ایمنی بدن و در نتیجه میزان قابلیت ابتلا به کووید-۱۹ را تحت تاثیر قرار میدهند. بنابراین تشویق به رعایت برخی رفتارهای تغذیهای (مانند افزایش مصرف سبزیجات و کاهش استفاده از گوشتهای فراوریشده) میتواند به رهنمودهای حفاظتی دربرابر کووید-۱۹ اضافه شود.